Go-Blue, uw partner voor elektrisch laden

RESIDENTIEEL

Voor uw eigen woning zijn verschillende mogelijkheden beschikbaar. Natuurlijk altijd op basis van uw behoeften en het aanwezige vermogen op locatie.  Ze bent u al perfect gesteld met onze Go-Blue Nano, ons kleinste model maar met een maximaal vermogen van 22kW. Indien u een station met wifi en load-balancing wenst, dan raden wij de Go-Blue 1 of 2 aan. 


Onze nieuwste aanwinst is de Go-Blue E-wall. Dit station is ontwikkeld voor nieuwbouw maar kan perfect op een later tijdstio geplaatst worden op uw locatie. De E-wall wordt namelijk ingebouwd in de wand zodat enkel de fornt van het laadstation zichtbaar is.

 


Go-Blue 1

- beschikbaar met socket, rechte kabel en spiraalkabel

- uiterust met wifi en load-balancing (indien gewenst)

- gratis applicatie voor lezen en besturen systeem


De Go-Blue 1 geeft meer mogelijkheden dan de Nano. Optioneel kan hier gekozen worden voor een PRO-uitrusting. Dit wilt zeggen dat het station wordt voorzien van een MID-meter, Modbus en OCPP 1.6 (Open Charge Point Protocol) waarmee u het station publiek kunt maken en dus geladen kan worden door derden middels betaling.Maximaal vermogen van 22kW en voor ieder voertuig geschikt.


Wenst u dit model in een laadpaal uitvoering? Klik hier
 


Go-Blue E-wall

- beschikbaar met socket, rechte kabel of spiraalkabel

- uiterust met wifi en load-balancing

- gratis applicatie voor lezen en besturen systeem


De Go-Blue E-wall is ontwikkeld voor nieuwbouw projecten en binnenstedelijk laden waarbij de vormgeving en zichtbaarheid minimaal is.


Enkel het front van het laadstation is zichtbaar, de rest wordt ingebouwd. 


Maximaal vermogen van 22kW en voor ieder voertuig geschikt.